Persberichten

Parlementaire Nieuwsflits

Patrick De Groote bezocht met de commissie Defensie de marinebasis in Den Helder, waar de Nederlandse en de Belgische marine op verschillende terreinen samenwerken. Het beeld dat de Belgische en…

Fiscale fraude bestrijden ondanks Reynders

De grootste handicap om in België op een efficiënte manier fiscale fraude te bestrijden heet Didier Reynders. De N-VA vindt dat de parlementaire onderzoekscommissie naar de fiscale fraude goed werk geeft geleverd. Maar nu zal ook iets moeten gedaan worden met de aanbevelingen.

Parlementaire Nieuwsflits

Patrick De Groote stelde minister van Overheidsbedrijven Steven Vanackere (Cd&V) een vraag over de nieuwe wervingscampagne van de NMBS. Deze campagne werd vorige maand gelanceerd omdat 55% van de NMBS-werknemers tussen de 46 en de 55 jaar is en in de komende tien jaar vervangen moet worden.

N-VA betreurt houding Open Vld over Afghanistan

N-VA-Kamerlid en lid van de commissie Defensie Patrick De Groote wil na de plenaire van vorige week en de commissie van gisteren nogmaals afstand doen van de stellingen die de oppositiepartijen Groen! en SP.A, maar ook regeringspartij Open Vld innamen.

Parlementaire Nieuwsflits

Patrick De Groote stelde de Eerste Minister de vraag of de Belgische regering nog eensgezind achter haar defensieminister staat inzake het militair beleid in Afghanistan. België voert daar exact dezelfde opleidingsoperaties uit als Duitsland, Frankrijk, Nederland,..

Pagina 1 van 712345...Minst recente »